Tuesday, December 11, 2012

WIN; As sweet as ... Sweetshirts!

I don’t know how you guys feel, but I’m kind of always on the look out for the perfect basics! I’m actually really a freak when it comes to whiteT-shirts and therefore you will rarely see my without a one. That is when I’m not dressed in total party gear or a little dress of some sort! However, I think it’s safe to say that I’m a huge fan of white tops! 

So therefore I just merely wanted to share my enthusiasm about, Sweetshirts, a new mark I recently discovered. This mark actually fulfils al my wishes when it comes to tops. They produce high quality, well fitting and super soft shirts for a very good price. No frills or what so ever, no nothing more and nothing less! So it couldn’t have been better (as some of you might know already) that I may give away 10 of their T-shirts in my Holiday Give Away, so if you share the same love for basics, this is your chance!    


Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik ben eigenlijk altijd opzoek naar de perfecte basics! Ik ben echt een freak als het aankomt op T-shirts en je zult me eigenlijk nooit zonder wit shirt zien. Mits ik dan natuurlijk in total party gear of jurkje ben gekleed. Maar kortom we kunnen wel stellen dat ik gek ben op witte tops! 

Daarom wilde ik gewoon even mijn enthousiasme delen over het merk, Sweetshirts, wat ik recentelijk heb ontdekt. Dit nieuwe merk voldoet eigenlijk precies aan mijn wensen als het op tops aankomt. Ze produceren goede kwaliteit, mooi vallende en super zachte shirts voor een hele goede prijs. Geen tierelantijntjes of what so ever, nee gewoon niks meer en niks minder! Nu is het natuurlijk helemaal leuk (zoals sommige van jullie misschien al hebben gezien), dat ik 10 van hun T-shirts mag weggeven in mijn Holiday Give Away, dus mocht je dezelfde liefde voor basics delen, this is your chance!

No comments: