BeLoved | I Love Fan Mail

I received the most wonderful follower message which I just simply had to share! Unfortunately it’s in Dutch so all you English talking people, I’m sorry but tomorrow there’s a brand new blogpost in English … Promise!

En dat betekend goed nieuws voor alle Nederlandstalige, want bij uitzondering zal ik vandaag in onze mooie moedertaal spreken ;) of eerder laat ik het woord aan Loes van Gennip, 1 van de gelukkige winnaressen van mijn laatste winactie omtrent de Verzamelaarsjaarbeurs! Ze stuurde me dit weekend dit leuke bericht;

"Hi Fleur,

Ik ben einde middag teruggekomen van mijn dagje verzamelaarsjaarbeurs, we waren er om 9:00 en het was behoorlijk druk voor de ingang. Uiteindelijk veel moois gezien en aan het einde toen ik alleen nog een tafeltje gekocht had nam ik het besluit om toch 2 dingen te gaan kopen die in mijn hoofd bleven hangen, maar helaas waren ze al verkocht. Al met al een hele leuke dag gehad en veel mooie spullen gezien, want kijken is toch altijd het leukst! Nogmaals bedankt voor de kaartjes en hierbij een foto van het tafeltje. 

Groetjes, Loes"

BeLoved | I Love Fan Mail Lifestyle, blog, Interior, Giveaway, Win, Winactie, Loes van Gennip, Decoratie, Fotografie, Blog, Decoblog, Verzamelaarsjaarbeurs

Super bedankt voor je leuke mailtje Loes, echt ontzettend lief en wat gaaf dat je iets cools hebt gevonden! 

Share the love!