My Life | Help! Help! Help!

YOU GUYS I NEEEEEEEDD YOUR HELP!

Zoals jullie allemaal weten ga ik elke zomer opzoek naar de coolste festivals voor La Vie Fleurit, maar nu zoekt XITE een festival reporter voor het  op pad willen sturen naar de vetste feestjes, dan beloof ik bij deze plechtig dat: Als ik de reporter van het jaar word, ik een ontiegelijk lelijk luipaard print badpak zal aantrekken op 1 van de feestjes … want hey zeg nou eerlijk YOLO en who gives a F*CK ;)!

STEMMEN IS SUPER EASY! Ga naar deze link http://xite.be/xitezoektreporter druk op het hartje onder mijn filmpje en DONE! Love you all! Ow en als je een extra shoutout wilt doen op jouw social media kanalen of als je mijn filmpje ook op mijn insta wilt liken dan ben je echt helemaal een held!

Hieronder vind je mijn filmpje, maar let op als je mij dus wilt helpen dan moet je het filmpje echt op de site van XITE liken!

Dikke kus en hopelijk staan we deze zomer samen te partyen !

Share the love!

No comments: