My Life | Hoe je je moeder voor de gek houdt en Wellness in Thermae Boetfort (NED)

Heeeeyyyy iedereen ik hoop dat jullie allemaal heerlijk van de zon aan het genieten zijn! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten (anders heb je wellicht iets goed te maken) was het afgelopen weekend Moederdag! Nu hebben we het thuis de laatste tijd niet zo gemakkelijk gehad omwille van privé zaken en daarom wilde ik mijn moeder even extra in de bloemetjes zetten! Ze is echt zo geweldig en zoals jullie wel zullen begrijpen is mijn mama natuurlijk toch de allerbeste mama ter wereld! Maar mijn moeder die kun je ook goed voor de gek houden, dus voor vertrek van mijn geplande verrassingstripje kon ik het natuurlijk toch niet laten om een kleine trick met haar uit te halen ...De Thermae organiseerde dit jaar een speciaal Moederdag arrangement, waarbij je voor een hele mooie prijs; Van alle faciliteiten gebruik kon maken, extra handdoeken kreeg, een fantastische gezichtsmassage van maar liefst 50 minuten onderging plus als je er voor koos, je een nachtje in het hotel kon verblijven en de volgende dag nog van een heerlijke full body massage kon genieten! Ik kan jullie vertellen ... we waren er allebei ZO AAN TOE, maar boy oh boy het was nog lekkerder dan verwacht! Wat een feest en het leuke is dat Thermae heel vaak van dit soort speciale arrangementen aanbiedt dus daarom wilde ik het zeker even met jullie delen, want geloof me ... Als je iemand eens echt wilt verrassen of je wilt je zelf gewoon eens lekker vertroetelen, dan is deze locatie echt THE PLACE TO BE!

Share the love!

No comments: