Beauty Vlog | Avondritueel, Gezichtsreiniging en lekkere Zachte Wangetjes !

WOW wat was het een heerlijk weekend! Twee festivals en meteen de officiele opening van mijn festivalseizoen voor dit jaar (meer hier over later deze week)! Nu begrijp je wel dat ik vandaag wat brak was, maar ik vond het hoog tijd om even tussen al het festivalgebruis door een beautypost te publiceren en tadada zie hier!

Vandaag vertel ik jullie wat meer over mijn beauty rituelen voor het slapen gaan! Ik heb sinds kort 2 geweldige nieuwe producten in mijn collectie, waar ik echt extreem tevreden over ben! Allereerst en misschien nu al wel de ontdekking van het jaar, de 'Deep Cleansing Oil' van DHC en ten tweede, de '2 Energize' van Ioma, welke verkrijgbaar is bij de Planet Parfum! Twee top tips die je huid een goede reiniging bieden en je daarna met heerlijke zachte wangetjes achter laten ;)! Meer weten? Bekijk dan gewoon even lekker mijn vlogje en vergeet mijn youtube kanaal vooral niet te volgen!Share the love!

No comments: