Beauty Vlog | Super Snelle Festival Make Up Look!

Hebben jullie mijn festival look van dit weekend gezien 🙂!? Ik krijg de laatste tijd zo veel leuke comments op mijn party make-up, dat ik het me leuk leek om jullie de komende tijd, enkele gave make-up tutorials te showen! Vandaag dus de allereerste 'Check-Mij-Gaaf-Doen-Maar-Stiekem-Ben-Je-Toch-Wel-Jaloers-Omdat-Ik-Er-Vet-Awesome-Uit-Zie-Look' waar je binnen 1 minuut, YES 1 MINUUT mee klaar bent! Alles wat je nodig hebt, is een eyeliner of oogpotlood and you are ready to go! Ik gebruikte de nieuwe Rimmel Colour Precise Eyeliner in het wit, maar je kunt voor deze glamlook eender welke kleur gebruiken!Hier beneden vind je de hele look ook nog een keer up-close ...

Beauty, Beautyblog, beautyblogger, beautyvlog, beautyvlogger, , makeup, make-up, festivallook, festivalgirl, festivalstyle, rimmel, eyeliner, makeup vlog, festivalblog, festivalblogger, LaVieFleurit.com
En ga jij hem uit proberen? If so stuur me dan zeker jouw versie, want ik ben mega benieuwd!
Share the love!