Festival Season | Festival Season Kick Off op The Flying Dutch!

Yessss het is EINDELIJK ZO VER, zoals jullie weten heb ik mijn festival seizoen 2 weekjes geleden een dikke KICK-OFF gegeven en vandaag deel ik daar mijn eerste turbo mooie vloggie van! Ik begon op The Flying Dutch dit seizoen. Een lekker Nederlandse feestje met de grootste Nederlandse DJ's zoals; Hardwell, Oliver Heldens en Afrojack. Het klinkt misschien raar, maar ik ben nog nooit neeeee nooit naar een concert geweest. Ik ben niet zo pop loving fan enzo, maar zoals jullie weten kun je mij altijd wakker maken voor een mooi feestje of een gaaf festival en dan ben ik je allerbeste party maat! Anyyyy way TFD is eigenlijk 1 heeellll groot concert aangezien ze er maar 1 podium hebben. Een concert waar om de paar uur een nieuwe dj staat, maar waar je ook nog voldoende coole bezigheden hebt om je ff terug te trekken als je je beentjes 5 minuten pauze wilt geven van al het gestuiter. Of het echt volledig onder de categorie festival valt, dat vind ik moeilijk te zeggen, aangezien er niet meerdere area's zijn, maar 1 ding is zeker, het was een dik feestje! Dus als je van Nederlands grootste export product houdt ... DJ's van top kwaliteit ... dan ben je bij The Flying Dutch helemaal aan het goede adres!

Wat The Flying Dutch zo bijzonder maakt? Daar geef ik je antwoord op in mijn vlog …
En deze week meer over 7th Sunday Festival, lekker eten in Antwerpen & nog meer festival streetstyle!


 

Share the love!

No comments: