Festival Season | Dit is de coolste EDM festival camping van Nederland

Wowwww busy few weeks! Elk weekend 1 of 2 festivals, meerdere extra feestjes, slapen op fijne campingmatrassjes met vieze dampige kleren die naar bier ruiken, een nieuwe mogelijkheid om als freelance beauty redacteur voor de website Hairmana aan de slag te gaan ennnn dan dat geweldige nieuws dat ik 1 van de nieuwe ambassadrices voor Cubanisto ben en daarvoor dus Tomorrowland vorig weekend mocht bezoeken … YEAHHHHH BUDDYYYY! Het is druk geweest, maar oh zo heerlijk! Weliswaar hadden jullie nog mijn laatste tip te goed van de allerleukste weekend festivals!  

Nu moet ik eerlijk zijn, dat ik nog nooit op dit festival ben geweest en het staat al 4 yes you read it right 4 jaar op mijn festival bucketlist … Ik vond dus dat deze absoluut niet in mijn lijstje mocht ontbreken en ik hoop er dit jaar eindelijk naar toe te mogen … Mysteryland BABY. OMG my loves ik MOEETTTTT daar gewoon naartoe dit jaar! Dit supergrote festival is al jaren bekend als 1 van de ultieme electronic music festivals en zoals jullie weten word ik compleet happy van de fijnste EDM deuntjes en de lekkerste house tracks dus is deze party dan ook een echte MUST voor mij! Wederom is de line-up dit jaar weer ongelofelijk, maar aangezien ik me deze zomer dus nog meer verdiep in de overige zaken rond festivals, kwam ik er dus ook achter dat ze volgens mij een NIET NORMAAL VETTE CAMPING hebben, die ik dus natuurlijk ook heel graag een keertje van dichtbij wil bewonderen en beleven 😉!

mysteryland, festival, festivals, festivalblogger, festivalblog, festival reporter, festivalvlog, festivalvlogger, camping, Fleur Feijen,

mysteryland, festival, festivals, festivalblogger, festivalblog, festival reporter, festivalvlog, festivalvlogger, camping, Fleur Feijen,

Wat maakt de camping van Mysteryland zo gaaf!?

Allereerst hebben ze er een super brede keuze aan verschillende soorten tipi's, hutten, tenten, kleine huisjes en luxe lodges! Glamping doe je anno 2017 dus gewoon lekker op Mysteryland ipv midden op de prairie! Ontiegelijk fijn vind ik de 24-hours supermarkt, ik bedoel stel je voor dat je droog komt te staan om 5 uur 's nachts of je wilt nog ff een lekkere knakworst scoren, dan is dat toch gewoon ideaal! Daarnaast heeft de camping ook zijn eigen line-up en ik kan jullie vertellen, dat de namen daarvan niet te min zijn: Girls Love DJs, Sam Feldt, Michiel de Hey, Joost van Bellen, spinnen er de vetste beats en het bekende party concept Elrow heeft er een eigen stage … Ik zeg een dikke party gegarandeerd.

mysteryland, festival, festivals, festivalblogger, festivalblog, festival reporter, festivalvlog, festivalvlogger, camping, Fleur Feijen,
mysteryland, festival, festivals, festivalblogger, festivalblog, festival reporter, festivalvlog, festivalvlogger, camping, Fleur Feijen,

Maar dat kon sowieso al niet misgaan want de line-up van Mysteryland zelf is één van de vetste, die ik dit seizoen al heb gezien met dj's zoals: Armin van Buuren, Deadmaus, Oliver Heldens, Allesso, Craig David, Sunnery James & Ryan Marciano en owwwww weet je wat anders kijk je hier even lekker zelf, want de lijst is te lang en dit wordt sowieso één  van de mooiste feestjes van het jaar!

mysteryland, festival, festivals, festivalblogger, festivalblog, festival reporter, festivalvlog, festivalvlogger, camping, Fleur Feijen,
mysteryland, festival, festivals, festivalblogger, festivalblog, festival reporter, festivalvlog, festivalvlogger, camping, Fleur Feijen,
Foto Credits: Alle foto's zijn van Mysteryland zelf of de Mysterland FB

Hope to see you there my friends, want hopelijk is dit het jaar dat mijn Mysterland-wens in vervulling gaat ;)!

Share the love!

No comments: