Festival Season | HARD GAAN op Daylight Festival !

Deze week ff net iets anders dan jullie van mij gewend zijn, maar SH*T wat heb ik me op Daylight Festival vermaakt! Eerlijk is eerlijk hardstyle was nooit mijn ding ... Ik zei wás want fakkker die fak, ever since this festival: vliegen de boxen regelmatig uit mijn auto, is mijn kantoor tot een pomp office omgezet en heb ik zelfs al opmerkingen gehad over mijn dikke hakmoves (for real I'm not kidding :P)! I'm telling you guys ... Als je denkt Harstyle is niks voor mij ... Geef het een kans because I did! Yes je moet misschien even wennen aan de beat of zoals mijn momsie het graag zegt 'bonke-bonke-muziek', maar hoe je het dan ook wilt noemen, dit is de ultieme stijl om letterlijk alles even van je af te gooien en alleen nog maar te bouncen, te jumpen en maasssaaaaalll te fistpumpen! Gewooonnnnn gaan en BREEK DIE HELE TENT AF (Voor alle leeks ... Het heeft iets te maken met D-fence, Angernoizer & Joel Beukers ... Just YouTube it ;)!Yepppp fair to say that I lost my hardstyle, rawstyle & hardcore-virginity that weekend! Het festival zelf vond ik trouwens ook ontzettend chill, want de locatie was praktisch bij mij om de hoek en goed bereikbaar met shuttles. Het terrein is er niet onwijs groot, maar toch zijn alle stages zo opgezet dat je ondanks de dikke bass geen last hebt van de beats van de andere areas! Dat is bij kleinere festivals namelijk ongeveer altijd een issue WHICH I HATE en het was dik relaxt dat dat bij Daylight een keer niet het geval was! Ik ben dus klaar voor het volgende feestje ... So who's in!? In het eerste weekend van September organiseert hetzelfde event management ook Dream Village Festival ... soon more info!
Share the love!

No comments: