My Life | Niet Lullen Maar Poetsen en Motivational speeching like a pro!

WTF summer passed SO F*CKING quickly! Ik kan gewoon niet geloven dat we al in Oktober zitten! Wat een epic summer! Maar liefst 18 Festivals, 1000 nieuwe herinneringen, een stuk of 14 YOLO momenten die mijn leven echt voor goed veranderden, nieuwe vrienden, nieuw hockey team, eigen bedrijf, nieuw kantoor, nieuwe route, nieuw plannen, nieuwe muziekliefdes (hardstyle in case you didn't noticed haha) … en andere liefdes voornamelijk liefde eigenlijk en alhoewel de score op dat vlak helaas ook weer een draai van niet 180°, maar wel 540° kreeg 😂 (allereerste echte liefdesverdriet and all that crap), gaat het weer helemaal lekker met me! Life goes on and yes inmiddels heb ik het idee dat ik qua dat gebied ook weer op de goede weg ben! Dit jaar is mijn aller grootste klote jaar prive ooit, maar ook mijn allermooiste jaar ever! Want alles wat ik nog wil is gewoon leven … LEVEN … LEVEN … LEVEN! En waarom niet!? Gewoon doen en gaan, vooral GAAN! Just enjoy those special moments in life en ga niet zitten wachten tot dat ze je passeren, ga op zoek! Opzoek naar avontuur en shit to make memories last forever! 

me, Fleur Feijen, motivatie, leven, La Vie Fleurit, LaVieFleurit.com

Ik ben een perfectionist en ik denk over alles 100 keer na voordat ik een beslissing neem. Waarschijnlijk omdat ik bang ben een keer een niet weloverwogen beslissing te maken, but let's be honest guys ... That shit fucks you up like crazy! Alles maar blijven reflecteren en in het verleden leven, dat is gewoon geen leven en daarbij heeft echt nul nut! Alhoewel het gemakkelijk is om te zeggen dat je daar mee op moet houden, heb ik wel gemerkt dat alles zoveel gemakkelijker wordt als je dingen gewoon loslaat en de grap is dat ik als gevolg ook minder blijf nadenken over alles. Everything happens for a reason! En als ik iets heb geleerd dan is het inderdaad dat het leven echt uit ups-and-downs bestaat. Dat die twee elkaar soms in een pijlsnel tempo opvolgen is gewoon fucking shit at times, want ja waarom kun je soms niet een beetje langer van die mooie momenten genieten, maar than again weet ik nu ook dat die mooie momenten, die je dag meteen weer in 1 oogwenk kunnen liften, altijd vlak om de hoek liggen. Life is beautifull en je moet er gewoon van genieten! Elke dag kan de laatste zijn en dus heb ik geen zin meer om negatief te zijn, ik wil vooruit! Ik heb zo veel dingen uitgesteld in mijn leven en alhoewel ik daar nu wellicht spijt van heb, weet ik ook dat dat echt totaal geen zin heeft! Ik kan het verleden niet meer veranderen, maar ik kan wel zorgen dat ik maximaal van de rest van mijn leven ga genieten! En dat ga ik doen!!! Tijd genoeg verspeelt, it's play time baby 👊 !!! Ready or not here I come! 

The question is:
Will you join or just be a boring fucker the rest of your life?  


Share the love!

1 comment:

Fleur said...

Wauw! Wat een heerlijke enthousiaste en inspirerende post! En eigenlijk heb je gewoon helemaal gelijk.. Niet stilstaan bij hetgeen wat gebeurt is maar gewoon vooruit kijken en er voor gaan! You can do it!