It's Time to say Goodbye | Aan al het mooie komt een einde ...

Aan al het mooie komt een einde ... maar in het geval van La Vie Fleurit natuurlijk niet helemaal! HAHHAHA GOTCHAAAA! Het is gewoon tijd voor een heerlijk nieuw begin! Na 6 jaar deze old school blog layout te hebben behouden, vond ik dat La Vie Fleurit wel in een nieuw jasje mocht worden gestoken! En niet alleen mijn lay out gaat veranderen ... Het is tijd voor een nieuwe ALLES!

Moodboard Online Magazine

la vie fleurit, new layout, concept, moodboard, beauty, lifestyle, music, travelling, online magazine, tijdschrift

Nieuw logo, nieuwe concepten, nieuwe stijl, nieuwe fonts ennnn een nieuwe schrijfstijl! Jep that’s right, ik ga natuurlijk wel een beetje afscheid nemen van bepaalde elementen, want als je nooit vernieuwd, dan creĆ«er je ook nooit iets nieuws! Alhoewel ik het super fijn vind om af en toe even slap te lullen, wil ik meer de editorial kant op! La Vie Fleurit verandert dus is een echt online magazine, waar je binnenkort dagelijkse posts over: Beauty, Lifestyle, Food, Fashion, Travelling, Music & Culture kunt terug vinden! Die editorial kant is eigenlijk ook meer in de vorm van mijn opleiding en door mijn freelance journalistiek is dat natuurlijk ook meer mijn dagelijks stylo! No worries babes af en toe kun je nog steeds een lekkere ongecensureerd post of vlog van mij verwachten! Maar het idee is gewoon om een nieuwe richting op te gaan en hopelijk een cool draaiend online platform te worden, met wie weet over een tijdje wel een heus team achter me! You know what they say; “Work Hard, Dream Big!" en dat is waar ik mee bezig ben!

Ik wil iedereen bedanken die mij hebben gevolgd, gesteund en geholpen tot hier toe en niet getreurd want jullie hoeven helemaal niet lang te wachten! Volgende week lanceer ik mijn nieuwe magazine ennnnn natuurlijk horen daar een shitload aan leuke give-aways bij! So stay tuned!
Share the love!

1 comment:

Teresa Halminton said...

Have you ever heard of net worth - the famous website for celebrities information?