Festival Season | Alice in Wonderland on Steroids ...

KABAAAAMMMMM het winterfestival seizoen is van start gegaan! Yes het feit dat je niet meer met je voetjes in het zand kunt staan ravend op de beats van je grootste techno held, zegt niet dat je moet stoppen met raven in general natuurlijk! Daarom ga ik de komende maanden weer gewoon lekker op zoek voor jullie naar de mooiste indoor of voor de echte stoere binken ... de 'coelste' outdoor winter festivalletjes!

Vorig weekend begon ik mega lekker! Ik vertelde jullie al eerder dat ik op Mysteryland één van de allerleukste stages ever had ontdekt, namelijk die van Elrow, maar dat ik toen helaas niet genoeg tijd had om er ontzettend lang te blijven hangen. Daarom was ik natuurlijk mega enthousiast dat We Are Electric Festival ook een samenwerking met dit mega vette Spaanse party concept besloten aan te gaan en dus bevond ik me dit wknd op een dik PSYCHELDISCH feestje in het Klokgebouw in Eindhoven! I’m telling you guys alles van Elrow wat ik tot nu toe voorbij heb zien komen is echt ZO AMAZING WEIRD ASS CRAZY COOL en daarom dus perfect geschikt voor mij 😛! Als je op 1 van hun feestjes binnenstapt dan lijkt het net alsof je letterlijk in een Tim Burton movie terecht bent gekomen! It’s like Alice in Wonderland on steroids and I absolutely fucking love it! Voor alle ik-ben-iets-minder-into-that-hippy-shit had Verknipt gelukkig ook nog een lekker techno podiumpje en was er een secret drum and base room! Desalniettemin heb ik mijn goede voornemens voor 2018 al gemaakt ... I want more Elrow!

Thank god dat we niet al te lang hoeven te wachten want in Februari komen ze al terug naar Nederland voor Toffler met een andere thema 'Sambodromo do Brasil' en maken ze de Maassilo in Rotterdam onveilig.

Share the love!

No comments: