Festival Season | Rammen op Rebirth Festival

Zoooo met de eerste accreditatie voor het buiten festivalseizoen in de pocket en grote plannen omtrent mijn nieuwe music platform The Sound Ambassadors, bijt ik zoals ik al eerder had vermeld de spits af op Paaspop volgend weekend. Enige minpuntje voor nu is dat het misschien dat weekend gaat sneeuwen en dat gezellig kamperen letterlijk wel heel CHILLY wordt, maar voor nu is het plan hakken op de eindshows van Da Tweekaz en Frequencerz en dan moet dat waarschijnlijk wel goed komen.

rebirth festival, festival, festivals, festivalblogger, festivalvlogger, festivalreporter, hardstyle, harderstyle, hardstylefamily, hardstylefestival, rawstyle, freestyle, hardcore, La Vie Fleurit

Over hakken gesproken ... Ik dacht laten we meteen even verder kijken naar wat er het tweede weekend van April op de kalender staat, want er is namelijk rede voor een feestje ... EEN MEGA DIK KNALFEEST om precies te zijn, want Rebirth Festival zijn 10e Jubileum en belooft het daarom een heeeeerrrrlijk weekendje te worden! Meer dan 100 strijders raggen 7 & 8 april de lekkerste beukplaten door de speakers en met 5 verschillende area’s elke dag, moet dit een dik stampfestijn worden! Persoonlijk vind ik dat ze een heerlijke line-up hebben gecreĆ«erd met super lekkere namen zoals; Noisecontrollers, Sub Zero Project, Soundrush, D-Block & S-Te-Fan, Miss K8 (love her style btw), Phuture Noize en de mannen van B-Freqz (B-Front & Frequencerz), die zowel losse sets draaien, als combined en zondag zelfs hun eigen complete stage hosten! Tevens produceerde dit mooie trio Rebirth’s Anthem of the year (here), met vette teksten en een iet wat funny release trailer al zeg ik het zelf! Daarnaast komen de oldschool die-hards ook voorbij en kun je compleet uit je plaat gaan op: Deepack, Darkraver, Tuneboy, Mark with a K & Mental Theo. Happy Hardcore till I die .... HEEEUUUUU. 


Ow en mocht je nou besluiten het hele weekend te gaan, maar zijn je trommelvliezen ergens gaandeweg geperforeerd (Loser had dan gehoorbescherming gedragen!), dan kun je op zondag altijd nog even knus aanschuiven bij de #GezelligDansen (oa Bizzey, Freddy Moreira & De Lievelings Dj’s van je zusje) of de ‘Gezelligheid kent geen tijd’-stage. Ik zou zeggen gaan met die banaan WANT ER ZIJN NOG MAAR EEN PAAR KAARTJES TE KRIJGEN!


Share the love!

No comments: