Festival Season | Vrijheid Festival Blijheid

Vandaag vieren we de vrijheid! Wat ben ik blij dat wij kunnen leven in een land waar er geen oorlog is. Een land waar mede mijn opa kei hard voor heeft gevochten om het te bevrijden! Ik heb hem helaas nooit gekend, maar toch ben ik trots ... HEEL TROTS! En lieve mensjes laten we daarom vandaag genieten van die vrijheid, want wat is er nou lekkerder dan heerlijk in de zon te kunnen dansen, zonder dat er maar iemand je dat recht wilt ontnemen! En daarom hier nog even een last minute post over waar je vandaag nog even lekker kunt los gaan!

festival, festivalblogger, festivalvlogger, vrijland, bevrijdingsdag, festivals, festival seizoen, thuishaven, amsterdams verbond, muziek, house, techno, amsterdam

Niks lekkerder dan met je voetjes op het strand van Blijburg aan Zee. De dikste house sounds door de speakers en gewoon genieten van de zon, je maatjes en ons heerlijke leventje ... Dat is Vrijland Festival! Roest en Cartel organiseren dit vette festival samen, dus dat is fun gegarandeerd en zeg nou eerlijk ... Hoe lekker is deze recap van vorig jaar!? 


Lekker dansen op een uniek, creatief en maybe een beetje free spirited feestje!? Dan moet je naar Thuishaven. Tussen de industrie terreinen en bouwwerven ligt Thuishaven. Hier worden er regelmatig de gezelligste fissa’s uit de grond gestampt en Thuishaven Weekender is al 5 jaar een mooie must visit! Overigens kun je hier dag en nacht feesten dit weekend, dus leef je uit op sickass techno tunes!


Nog een Amsterdams agenda puntje vandaag en mooi om met je gang naar toe te gaan, is het Amsterdams Verbond. Met 7 stages 1 van de grotere festivals vandaag! Raven bij het Mokums Paradijsje, schuren bij Vunzige Deuntjes of handjes de lucht in bij Vondel Disco. De keuze is reuze en helemaal aan jou ... want dat is nu eenmaal je vrij recht :P!

Whatever you do, have fun today en laten we met z'n allen nog lang voor ons vrije recht opkomen! 


Share the love!

No comments: