My Life | Personals Moments and The Reason I love Hardstyle

Herrrreeee it is mijn Defqon.1 foto recap zoals beloofd. In principe ging ik naar Defqon.1 voor mijn cursus mindfullness en een weekend away from the blog. Geloof me dat is volledig gelukt (mag ook wel als je 2 volle dagen volledig doortrekt 😜, maar het was allemaal ZO ONTIECHELIJK MOOI dat ik het toch niet kon laten om enkele fijne kiekjes te schieten en om jullie nu eens eindelijk het verhaal te vertellen over hoezo ik ineens helemaal into hardstyle en tegenwoordig zelfs hardcore ben!

defqon, defqon1, defqon.1, hardstyle, qdance, hardcore, hardstylefamily, festival, festivals, festivalblogger, LaVieFleurit.com,

Precies een jaar geleden lagen mijn ouders allebei in het ziekenhuis en zou ik dat weekend naar mijn eerste hardstyle festival ooit gaan! De hele week had ik me lopen voorbereiden als een malle, want goh ja hardstyle dat is nou precies de muziek waar ik echt TOTAAL NIET mee ben opgegroeid en waarvan mijn lieve mama altijd zegt, jeetje wat een herrie en zet die boenke boenke muziek af ;)! Zelf begreep ik er ook nooit echt iets van ... Tot daar ineens dat heugelijk moment was. Ik reed vanuit het ziekenhuis terug en het was op zijn zachts gezegd een zware emotionele K*T DAG geweest en terwijl ik in gedachten was verzonken speelde de Defqon.1 Red Remix van Soundrush op de achtergrond, waarschijnlijk was er een heerlijk kickroll moment of whatever in the set verwerkt, want ineens ging er een knop om in mijn fijne koppie. RETE HARD zat ik ineens te rammen in de auto ... gewoon even HELEMAAL ALLLLLEEESSSS ER UIT! TER*NGGGGG SNOEI SNOEI EN SNOEI HARD GAAN! Dat ik in de file stond en mensen me compleet lijp aan het aankijken waren boeide me even helemaal geen ene mallemoer!

defqon, defqon1, defqon.1, hardstyle, qdance, hardcore, hardstylefamily, festival, festivals, festivalblogger, LaVieFleurit.com,
defqon, defqon1, defqon.1, hardstyle, qdance, hardcore, hardstylefamily, festival, festivals, festivalblogger, LaVieFleurit.com,

Iedereen om me heen weet dat ik altijd nogal hyper ben en vaak wat hun betreft iets te veel energie heb en ik heb het gevoel dat ik naast hockey (want ja het is wel een hele mooie combi hoor, mevrouw Fleur en hardstyle) hier eindelijk even helemaal in full force alles in kwijt kan! Of ik inmiddels een goede hakker, kickroller en fitness-mover ben daar zijn de meningen over verdeeld, maar zeg nou eerlijk what da f*ck maakt het ook eigenlijk allemaal uit! Dat is hardstyle! Iedereen is helemaal vrij om te doen wat ze willen en toch is het 1 heerlijke grote familie ... The Hardstyle Family! Ik heb ze pas net gevonden, maar ik laat ze nooit meer los! NERGENS ANDERS in welke genre dan ook is er zo’n unity als in hardstyle ... NERGENS! En voordat je begint te oordelen ... GEEF HET EEN KANS! ECHT! Heb je een sh*t dag zet dan gewoon eens even een dikke 150 BMP op ... beuk, schreeuw en ram alles er uit en je gaat je 100% beter voelen ... TRUST ME!

defqon, defqon1, defqon.1, hardstyle, qdance, hardcore, hardstylefamily, festival, festivals, festivalblogger, LaVieFleurit.com,
defqon, defqon1, defqon.1, hardstyle, qdance, hardcore, hardstylefamily, festival, festivals, festivalblogger, LaVieFleurit.com,


Share the love!

No comments: