My Life | Wat heb ik de laatste tijd allemaal uitgespookt?

Hhhhhhaaalllloooooo lieve luitjes wat heb ik jullie gemist! Jullie zullen wel denken SO HEY die was even compleet van de aardbodem verdwenen! Ik kan jullie vertellen dat, dat inderdaad bijna het geval was. Ik voelde me er eerst niet zo fijn bij om de wereld te verkondigen waar ik al die tijd had gezeten, maar zo met het eerste zonnetje op mij giecheltje en massa’s inspiratie kreeg ik weer ontzettend veel zin om mijn fijne typemachine er bij te pakken. Ik ga er dan ook verder niet al te veel over uitbreiden, maar in Oktober kreeg ik een serieus auto-ongeluk. Zo eentje van het type ‘Mijn-auto-heeft-het-niet-overleefd-maar-HOLY-SHIT-ik-ben-er-nog!'. Alles wordt dan even in perspectief gezet zoals je zult begrijpen en ondanks dat ik waarschijnlijk een van de oma’tjes ben, die op d’r 80ste nog steeds wild op een feestje staat te dansen (met of zonder stok), verloor ik mijn liefde voor het bloggen even. Eigenlijk dubbele pech dus, want ik blog altijd onwijs graag, maar ik kon de energie gewoon niet vinden en aangezien ik altijd van mening ben, dat je vooral lekker jezelf moet blijven, besloot ik ook niks te forceren.

hardcore, hardcorefamily, autoongeluk, festival, festivals, festivalblogger, partyblogger, frenchcore, hardcoreinfluencer, party, hardstyle, hardstylefamily, harderstyles, La Vie Fleurit, Fleur Feijen, partyinfluencer, festivalinfluencer

BUT NOW MY SWEET CHILDEREN IT’S GO TIMEEEEE! Met de zomer voor de deur en de eerste festivals op de planning, kunnen jullie weer van mijn allerlekkerste mega chaotische hak-op-de-tak maar oh zo gezellige vloggies, verhalen, interviews, foto’s en tips genieten. First up Masters Of Hardcore, or MOH in short, whhaaaaa dit wordt gekkenhuis. Wie had dat ooit verwacht dat dat lieve schattige meisje ooit in een dikke gabber zou veranderen. Nou ja laten we eerlijk zijn, ik zal nooit een skinhead worden, maar mensen lieve kinderen wat kan ik toch enorm genieten van een hele avond even al die godsganse energie er uit te gooien! Voor al die mensen die zich ooit afvroegen of ik wellicht ADHD had ... uhm ja ik denk dat dat inmiddels wel bevestigd is. Seriously ik weet dat zooo veeeeeeel mensen hier al hun mening over klaar hebben liggen, maar als ik iets geleerd heb het laatste jaar is om me daar lekker helemaal niks van aan te trekken. ECHT! PROBEER HET GEWOON EEN KEER! Je gaat versteld staan over hoe super leuk en open en sociaal en ja ook een tikkie crazy die hele community is! Trust me! Desnoods stuur je me een pm of je een keer mag aansluiten (dan moet het wel een niet persevenement voor me zijn), maar er gaat een wereld voor je open! Sowieso zijn er voor volgende zaterdag ook nog wat kaartjes te koop (voila hierbij de link), dus waarom zou je niet gewoon meteen met je wereldontdekking beginnen!?!?


Verder gaan we over 3 weekjes al weer lekker de buitenlucht in met het allereerste buitenfestival van het seizoen: Rebirth! Maar daar over meer in mijn volgende post! Goodbye little lovers en tot snel! 


Share the love!